„Dywersyfikacja działalności restauracyjnej i wdrożenie nowego produktu w Restauracji Ondraszkowa Izba.”

Migała Ewa Firma Ondraszek
realizuje przedsięwzięcie
„Dywersyfikacja działalności restauracyjnej i wdrożenie nowego produktu w Restauracji Ondraszkowa Izba.”
Przedsięwzięcie MŚP sfinansowane przez Unię Europejską ze środków Krajowego Planu Obudowy
i Zwiększania Odporności.
Celem projektu jest zwiększenie odporności na kolejne kryzysy Restauracji „Ondraszkowa Izba” poprzez wdrożenie usługi sprzedaży regionalnych potraw na wynos w bezpiecznych i ergonomicznych puszkach gwarantujących długotrwałą świeżość oraz wygodny i bezpieczny transport.
W ramach realizacji projektu do naszej oferty wejdzie nowa usługa:
1. Sprzedaż żywności regionalnej w hermetycznie zamykanych puszkach gwarantujących świeżość potraw.
Wartość przedsięwzięcia wynosi 658.324,88 zł, w tym dofinasowanie z UE 422.826,55 zł.