„Dywersyfikacja działalności restauracyjnej i wdrożenie nowego produktu w Restauracji Ondraszkowa Izba.”

Migała Ewa Firma Ondraszek

realizuje przedsięwzięcie

„Dywersyfikacja działalności restauracyjnej i wdrożenie nowego produktu w Restauracji Ondraszkowa Izba.”

Przedsięwzięcie MŚP sfinansowane przez Unię Europejską ze środków Krajowego Planu Obudowy
i Zwiększania Odporności.

Celem projektu jest zwiększenie odporności na kolejne kryzysy Restauracji „Ondraszkowa Izba” poprzez wdrożenie usługi sprzedaży regionalnych potraw na wynos w bezpiecznych i ergonomicznych puszkach gwarantujących długotrwałą świeżość oraz wygodny i bezpieczny transport.

W ramach realizacji projektu do naszej oferty wejdzie nowa usługa:

1. Sprzedaż żywności regionalnej w hermetycznie zamykanych puszkach gwarantujących świeżość potraw.

Wartość przedsięwzięcia wynosi 658.324,88 zł, w tym dofinasowanie z UE 422.826,55 zł.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...